Okategoriserade

Sovit hela dagen

Vilken eländig förkylning jag har åkt på! Jag har haft skitont i halsen nu i 4 dagar, men nu börjar det ge med sig. Men jag är trött. Sjukt trött! Idag vaknade jag inte förrän klockan 18 och matlusten är lika med noll just nu. Lucas har typ försökt amma hela natten utan att det har kommit nån mjölk och det är kanske inte så konstigt med tanke på att jag knappt ätit nåt på 4 dagar. Eländiga förkylning!

Men Lucas lider inte av att det inte kommer nån mjölk. Han använder mig bara som napp. Hade han varit hungrig hade han druckit mjölkersättning som vi alltid ger honom när det är sovdags. Jag vill egentligen inte att han ska amma så här hela natten, men vi har bestämt att göra ett nytt försök att sluta amma så fort jag mår bättre, eventuellt väntar vi till slutet på mars för Jairs brosa kommer hit nästa vecka och stannar två veckor. Då vill vi att Lucas ska vara en glad bebis 🙂

One Comment

  • Bullermamman

    Vad häftigt att bo i Brasilien! 🙂 Måste bli en hel del kulturkrockar, men även en heeeel del nya perspektiv att se o ta del av! 😀 Stor kram, Bullermamman

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.