Okategoriserade

Söndagkväll med mig själv

Nu har jag lagt båda barnen och sitter på soffan framför TVn. Det gick smidigt att lägga dom. Isadora protesterade lite så jag gick ut och bytte om till mjukiskläder och när jag kom tillbaka så var hon lätt att lägga. Lucas är alltid lätt att lägga (om han inte somnat i bilen efter en sen biltur). Ikväll ska jag sammanställa all komplettering som Skatteverket kräver för att kunna godkänna mig för F-skatt. Det är inte helt enkelt att starta företag av en blogg 😛

När jag är klar med det så ska jag kolla på serien ”Bonusfamiljen” på SVT Play, så jäkla bra serie! Och säkert hög igenkänningsfaktor för alla skilda. Imorgon kommer det ett nytt avsnitt 🙂

Förresten, träningen idag gick asbra! Jag vet inte vad som har hänt riktigt, men plötsligt har jag blivit otroligt fokuserad och håller fokus genom hela passet. Så här fokuserad brukar jag inte vara, jag brukar tröttna efter ett tag, men nu har jag gett järnet. Jag har en ganska tydlig målbild framför mig och det känns som den ger en extra kick i baken 🙂 Hoppas det i alla fall 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.