Snygg tavelvägg till arbetshörnan

– Samarbete med nordicprintstore.se –

Jag har länge tänkt göra en tavelvägg ovanför mitt skrivbord men jag har inte kommit till skott med det än. Jag vill att min arbetsplats där hemma ska se snygg men samtidigt inspirerande ut. Just nu är det väldigt tomt på väggen så jag tror att det skulle bli ett rejält lyft med lite snygga tavlor 🙂

Jag har en idé om hur jag vill att det ska se ut. Jag skulle vilja ha ganska många tavlor i olika storlekar som passar bra ihop. En eller två tavlor får gärna ha ett budskap som jag kan relatera till och som gör att jag känner mig motiverad och peppad när jag sitter där och jobbar 🙂 Bilden här nedan visar ganska bra hur jag hade tänkt mig att det ska se ut 🙂 Bilden kommer från Nordicprintstore.se och alla tavlor finns att köpa hos där.

En sak som jag verkligen gillar med den här tavelväggen är att den är nästan helt svartvitt förutom två gröna posters. Det är snyggt att leka med färger på det viset 🙂

Just nu har Nordicprintstore en “köp 3 betala för 2”-kampanj så det är nu man ska passa på att beställa! Jag har suttit länge idag och bläddrat i genom dom olika motiven och har hittat många posters som jag gillar. På Nordicprintstore så står det nordiska formspråket i fokus och det finns väldigt många motiv att välja på, var beredd på beslutsångest 🙂

På Nordicprintstore.se finns det även ramar i olika storlekar och det är alltid fri frakt.

Kampanjen med köp 3 betala för 2 gäller hela december!

Vad har ni där hemma på väggarna? Vi har knappt något alls ännu, men nu har jag massor av idéer!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Nina

    Vi har typ ingenting på väggarna. Det är lite kalt…. Jag hoppas få energi att ta tag i det där i jul. Jag hoppas att jag hittar något färgglatt till vårt hem, något som har med naturen att göra. Det vore snyggt tror jag.
    Enda rummet där vi har tavlor är sovrummet där vi inramade tavlor på personer som dansar. Jag älskar de bilderna! De påminner mig om att jag ägnade mycker tid åt dans innan jag fick barn och om hur mycket glädje det finns i dans.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här