Snart dags för välgörenhetsgalan Hakuna Matata för Oloo School!

Idag ska jag på välgörenhetsgalan Hakuna Matata till förmån från Oloo School i Kibera i Kenya. Jag har aldrig varit på något liknande förut så det här ska bli både spännande och roligt. Evenemanget har fått många grymma sponsorer och jag tror det kommer bli en hejdundrande fest där många bidrar till insamlingen! Följ gärna evenemanget ikväll under hashtagen #olooschool. Skolan har även ett eget instagramkonto @olooschool och Facebooksida Oloo School.

Om någon vill bidra så är swishnumret 1232252880

Under kvällen kommer det vara liveauktioner, grymma artister, fantastiska vinster och Oloo-shopen där man kan köpa armband, choklad, t-shirts etc. Förra året fick välgörenhetsgalan in så mycket pengar att det räckte till utbildning för skolans lärare, frukost och lunch alla veckans dagar, utbyggnad av skolan, skolbänkar, undervisningsmaterial och menskoppar. Alla insamlade pengar går oavkortat till barnen och skolverksamheten.

Jag ser framemot ikväll jättemycket! Nu är det dags för mig att skynda mig ner i badrummet. Håret på benen ska bort, håret ska lockas och jag måste bestämma mig för vilken klänning jag ska ha. Gaaah, beslutsångest!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här