Okategoriserade

Snart dags för RUL

Nästnästa torsdag ska vi på Rutinultraljudet! Det ska bli jättekul att få se bebis o extra roligt att få veta om dt är en flicka eller pojke som gömmer sig därinne! Om han eller hon ligger rätt så att det går att se då förståss 🙂 jag gissar att det är en liten kille därinne, det gissade mamma också på. Hon verkade till och med ganska säker 😛 Nyss tvingade Jair att gissa också, stackarn, jag pressade honom till och med att gissa på något! Då gissa han till slut på en liten tjej.

Vad tror ni? Vore jättekul om nån vill gissa, tycker jag! Det finns magbilder på bloggen om nån vill titta innan ni gissar. Jag har inte mått illa alls. Mina cravings har varit kantareller, apelsinjuice, syrliga frukter som kiwi, physalis, passionsfrukt, salt och lakrits är också mumsigt!

5 Comments

 • M-

  Vad kul med RUL 🙂 Det är så spännande!!

  Jag gissar oxå på en grabb 🙂

  Kikade du på Ellos? Vad tyckte du? Jag gick bara in där för att spana lite men tyckte faktiskt dem hade mycket fint. Har ni köpt mycket innan? 🙂

  Ha en fin måndag!
  Kram

 • Stina Nilsson

  Åh vad underbart! Första gången vi var och kollade på lillan där inne så låg jag och gapskratta hela tiden, sån otrolig känsla! 🙂 Tror också på kille 🙂

 • Emma

  Tack för alla gissningar!!! Det är jätteroligt ju!!

  M-, jag har inte kollat på Ellos än, men jag kommer definitivt göra det nästa vecka när vi har sett bebisen och fått reda på om det är en pojke eller flicka. Det kliar i fingrarna nu, jag vill bara köpa, köpa, köpa… hehe!!!¨

  Stina, vad härligt!! Jag längtar så himla mycket!!

  Malin, hehe, det är svårt att gissa haha!! Jag har varit på ett tidigt ultraljud och då verkade det bara vara en bebbe i magen om inte nån till gömde sig som läkaren inte såg 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.