Kanarieöarna

Snart är semestern slut

Nu börjar vår semester lida mot sitt slut. Det känns inte alls kul. Vi har ju det så bra här 🙂 Jair blev så sugen på att stanna kvar att han frågade guiderna vad dom tjänade haha! Men dom tjänar ju inte mycket så det räcker ju inte till att försörja en familj. Den svenska guiden berättade att hon tjänade 8000 kr i månaden efter skatt (!!) Det är ju inga pengar, men om det hade varit lite bättre betalt så hade jag också gärna stannat 🙂 Vi har haft helt underbart här 🙂

4 Comments

 • A

  Tiden går för fort när man är på utlandssemester. Med ditt typ av jobb finns det väl
  Möjligheter att jobba utomlands? Känner en civilingenjör som är med sin familj i Dubai. Han tjänar över 100 000 o får dessutom boende, resor, skola till barnen betalt.

  • Emma - På Smällen!

   Åhh herregud! Nu blev jag nästan sugen på att jobba som ingenjör igen. Dubai hade ju inte varit fel haha! Vad för typ av ingenjör är han? Jag hade kunnat jobba utomlands, men jag tror att det svårare för Jair att hitta ett välbetalt jobb, men jag kanske har fel.

 • LinizTravel

  Låter underbart 🙂 åh visst jobbar du bara m bloggen numera??? Då kan ni ju flytta utomlands!!! Passa på å resa mkt innan hon fyller 2 år så är det ju nösta gratis! Ludde åker på sin 14:e utlandsresa i aug 😉 kramar

  • Emma - På Smällen!

   Ja, det gör jag och det skulle säkert gå även om det är lite meckigare eftersom många produkter måste skickas för att fotas etc. Men det kanske går ändå 🙂 När vi var på Bali och Isadora blev till så var vi inne på att vara några månader i Indonesien om allt rullade på med bloggen, men det kanske får bli med nästa barn istället 🙂 Vi kommer nog åka på två resor till innan Isadora fyller 2 år. Haha! Era barn är verkligen beresta! Helt galet hur många resor ni har gjort ju! Isadora har gjort 3 resor hittills om Danmark räknas haha!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.