Slutsåld overall till Isadora

Yes! Jag fick tag på en overall trots allt! För ett par veckor sen så siktade jag in mig på en overall som jag tyckte att Isadora skulle ha nu i höst. Det var bara att den var helt slutsåld i Lindex webbshop i alla storlekar utom en och den storleken var såklart inte Isadoras. Så himla typiskt! Bara för att jag väntade till löningen…

Men ikväll när vi kompletteringshandlade lite mera grönsaker, keso och kvarg (det går åt en himla massa av det nu när vi kör Fitnessfighten), då passade jag på att sticka in en snabbis på Lindex på Backaplan och då fanns den där! Den sista i Isadoras storlek! Det måste varit meningen att hon skulle ha den ❤️

  

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. E

  Den är jättefin! Jag har en tjej född i slutet på maj (första barnet) och vet inte riktigt hur man ska klä bebisar i höst och vinter. Behövs en sån overall eller köptes den mest för att den var fin? ☺️ När har man overall och när har man Åkpåse? Snälla guida mig! ☺️

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja, visst är den! Jag är också lite osäker faktiskt. Jag trodde att overallen skulle vara tjockare, men enligt Lindex så ska man kunna ha den länge eftersom man kan ha värmande lager under. Men jag tycker inte att det är så praktiskt med flera lager på bebis för man vill ju hellre att det går fort att ta på dom, särskilt när man har flera barn. Men när jag gick där i butiken och funderade på om jag skulle köpa den ändå så kom jag fram till att hon behöver ju ändå något ha nu i början på hösten så då kan jag lika gärna köpa den och en mer värmande overall sen när det blir kallare ute. Åkpåse tycker jag är ett måste. Åkpåsen kan du ha ihop med den här overallen när det blir kallare och sen när det blir riktigt kallt så får du byta upp till en varmare overall som du har ihop med åkpåsen 🙂 Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om detta sen också så att vi får lite tips från andra läsare också 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här