Okategoriserade

Slående sortiment hos Mathem

– I samarbete med Mathem –

Visste ni att Mathem är den största matbutiken på nätet? Deras sortiment är slående och jag vågar till och med påstå att där finns allt som du behöver! Japp, för till och med vinet till ostbrickan finns att inhandla via deras samarbetspartner Winefinder. Då levereras även vinflaskan direkt till dörren! Det är inte dåligt det 🙂

Jag brukar alltid lägga våra beställningar så att leveransen kommer lagom till fredag och fredagsmyset. Jag tycker inte om att handla och särskilt inte innan helgen för då är det alltid så mycket folk i mataffären och då tar det längre tid. Jag har köpt lite allt möjligt fredagsmys på Mathem, mest är det mögelost, men jag har även köpt tapas, salami, ölkorv, färska och frysta kräftor och nu senast kantareller till kampanjpris! Finns det något som är så gott som smörstekta kantareller på en rostmacka en fredagskväll…? Jag tror inte det!

En bra grej som Mathem har startat med nu är att det är fria leveranser till alla, alla tider och dagar i veckan. Det tycker jag är kanonbra för då behöver man inte ha lång framförhållning med sin beställning utan kan beställa både små och stora leveranser precis när man behöver dom. Innan handlade vi bara en gång i veckan, men nu kan jag göra två beställningar på en vecka om jag inte orkar göra nästa veckas matplanering innan fredag.

Just nu bor vi hos vänner, men innan vi åkte hit så gjorde vi en beställning med mat som vi tog med hit och nu tänkte jag sätta mig och göra en beställning med allt som vi kommer behöva till helgen. Vårt kylskåp är nästintill tomt hemma så det behövs inhandlas ett och annat 🙂 Jag vet inte riktigt vad vi ska äta i helgen, men jag tänkte något som passar till sötpotatispommes för dom fanns nämligen på kampanj hos Mathem denna veckan. Sötpotatispommes är sååå gott 🙂

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.