Okategoriserade

Hur många bebisar vill du ha?

Häromdagen så pratade Lucas fasligt mycket om bebisar. Jag blev väldigt nyfiken på varför han pratade så mycket om bebisar så tillslut frågade jag om han ville ha en bebis. Det ville han, men inte bar en bebis, utan 100 bebisar! Haha! Jag blev väldigt fascinerad över hur han tänkte och frågade om inte det var väldigt jobbigt? Och vad han skulle göra när alla bebisar gråter? Svaret på den frågan var: ”Vi lämnar 100 bebisar med pappa!” Haha! Stackars pappa!

Lucas berättade att dom 100 bebisarna skulle få sova på hans rum och att vi var tvungna att köpa 100 iPads så att bebisarna kan leka. Jag svarade att jag tror det räcker med 100 leksaker 🙂 Lucas instämde men tyckte att vi måste köpa 100 nappisar och 100 kaninisar också 🙂 Lilla sötnöt Lucas – så charmig så jag dör!!!

Foto: Wanderings

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.