Sjukskrivning och förberedelser inför jul

Idag har jag varit på vårdcentralen igen. Jag mår bättre och bättre för varje dag som går men nätterna är fortfarande väldigt jobbiga. Jag hostar så att jag knappt kan sova nånting. Och jag är så trött, så trött… Jag fick samma läkare som sist vilket var väldigt skönt. Hon känns trygg på nåt vis och så tog hon mina problem på allvar förra veckan när jag kom in och var orolig. Idag skrev hon ut en till astmamedicin till mig och sjukskrev mig resten av veckan. Jag planerar att ta det så lugnt som jag kan, men samtidigt vill jag inte att mina projekt på jobbet ska komma efter så jag har ändå jobbat hemifrån halva dagen idag.

Jag kan inte fatta att det här är sista dagarna innan jul. Det har gått så otroligt fort! Alldeles för fort… Jag har inte hunnit med alls… Huset är verkligen i kaos och redan på söndag ska vi fira lilla julafton här hemma. Jag hoppas jag orkar fixa ordning tills dess. Alla julklappar är i alla fall beställda på nätet så dom borde dimpa ner hos postombudet vilken dag som helst nu 🙂 Har ni fixat alla julklappar än?

Barnen är så förväntansfulla! Jag hoppas att vi kan få besök av en tomte i år. Min moster och morfar försöker fixa med det just nu 🙂 Brukar era barn få besök av tomten på julafton? Vi har bara haft det en gång, när vi var i Portugal. Det var en halt tomte med solglasögon som bara sa “aj, aj” hela tiden typ… Kolla min vlogg därifrån!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här