Okategoriserade

Sjukling hemskickad från förskolan

Det blev vab idag igen! Jag hann inte mer än att jobba 1,5 timme innan förskolan ringde hem mig. Jag kan inte se något mer fel på Lucas än att han är lite snorig, med mig är han hur pigg som helst och leker och äter bra. Men förskolan berättar att han inte äter alls och är bara ledsen och vill vara i nåns famn hela tiden.

(null)

Jag förstår att det är samma sak att vara på förskolan som att vara hemma nät man är sjuk. Men det är ju svårt att veta om skrutt är sjuk eller inte när han är så pigg!!!

4 Comments

  • A

    Är man på gott humör men snorig så ska man kunna vara på förskolan. I alla fall på våran. Sen att han inte äter beror kanske inte på han är sjuk utan att detta är ett problem ni redan har. Hoppas han mår bättre snart!

  • DeMarkey

    Vad fint det verkar vara där ni bor. Fan jag är så sugen på lägenhet igen att jag dör. Bor i radhus nu, men har alltid gillat lägenheter, aldrig vart en hus människa. Skönt med gård, ja. Men inte skönt med snöskottning, höstlöven som kommer in, gräset som ska fixas, blommor, etc. Har man inte tid för sånt har man heller inte en jättefin bakgård.. etc. Nä usch måste tillbaka till lägenhet! Sorry för dagboken här. haha

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.