Okategoriserade

Sista måndagen innan semestern!

Sådär 🙂 Nu har jag precis klippt färdigt gårdagens vlogg som kommer komma upp imorgon 🙂 Jag ska alldeles strax lägga mig, men först tänkte jag berätta om hur vår dag har varit.

Lucas går sin sista vecka på förskolan och Jair jobbar sista veckan innan semestern så jag har haft lugnt hus här idag. Jag har busat lite med Isadora, jobbat och även hunnit med att sola en halvtimme när det blåste som minst. Sen åkte jag och hämtade Lucas på förskolan och vi åkte och köpte jordgubbar. Lucas har redan tröttnat på jordgubbar men jag och Isadora är fortfarande helt galna i jordgubbar. Hon äter dom på samma sätt som mig nu, med mjölk och grädde. Lucas fick en glass medan vi åt jordgubbar 🙂 Efter det mumsiga mellanmålet så lekte barnen med varsin ballong och Isadora skrattade så hon kiknade när hon lyckades kasta upp ballongen högt upp i luften 😀

img_2891
img_2884
img_2887
img_2886
img_2885
img_2889

Klockan fyra steg Jair upp och då smet jag upp till övervåningen och pillade med vloggen och svarade på lite mail. När han hade lagt båda barnen så tittade vi på två avsnitt av Black List innan det var dags för Jair att jobba 🙂 Nu är det sängen som gäller – gonatt! 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.