Okategoriserade

Sista gången på föräldragruppen

Nu var det sista gången på föräldragruppen, men det blir återträff slutet på maj eller början på juni. Ska bli kul att se allas barn då 🙂

Idag pratade vi om amning och BM visade upp en litet virkat rosa bröst med en ganska verklighetstrogen brun bröstvårta 🙂 det blev ganska många skratt av det faktiskt för det såg väldigt komiskt ut 🙂 jag tyckte att BM förklarade väldigt bra och det känns som att jag förstod det där med amningstekniken.

Idag var också två BVC-sköterskor där och dom förklarade det där med kudde till bebisen som jag har funderat över. Dom tyckte inte alls att det skulle vara nån dyr speciell kudde, men dom menade att kudden ska vara ganska tjock när barnet är mellan 0-4/6 månader. Sen när bebis kan vända sig ska man använda en tunn kudde. Det var ju intressant! Men då tror jag att vi nöjer oss med vår Ullared-kudde 🙂

Först idag fattade jag också att Siranie (som kommenterat på bloggen) och jag går i samma föräldragrupp! Känner mig lite trög nu, borde ju fattat det 🙂 Kul tycker jag!!! Hon och hennes kille är i barnvagnsdjungeln just nu så det var så hon hittade min blogg. Jag skrev ju en del om det när vi letade barnvagn 🙂 det är himla svårt att välja!! Hon & hennes kille verkar väldigt trevliga 🙂

Efter föräldragruppen så stannade vi kvar utanför en halvtimme o pratade med jessy (som också bloggar på minbebis) och hennes man tills nästan fötterna förfrös haha!! Dom är också jättetrevliga så vi sa att vi skulle höras på bloggarna 🙂 kanske kan hinna med nån träff med dom innan det är dags för bebbarna att komma ut 🙂

20130124-210335.jpg

3 Comments

 • jessy

  Mina fötter har fått tillbaka sin värme nu! 😀
  Visst förklarade hon det bra? Nu har man koll, men jag kommer nog vara duktigt nervös när det väl gäller.. Hoppas att man inte ger upp så lätt heller..

  Svar från Emma: Hehe!!! Det var riktigt kallt! Ja, hon förklarade jättebra! Men det är ju klart man är nervös! Känns märkligt tycker jag att man kommer ha mat i brösten! Haha!!

 • M-Bäbis i februari

  Det verkar som det är väldigt olika uppbyggt på kurserna 🙂 eran verkade en massa bättre 🙂 Växjö får snäppa upp sig 🙂

  Svar från Emma: Hehe!! Ja dom verkar vara väldigt olika! Vissa här i gbg är jättedåliga! Jag har hört att vissa privata i stan är dåliga, men den vi går är med primärvården och jag tycker faktiskt att den är riktigt bra. Det enda som jag tycker fattas är att man inte får nåt tillfälle att lära känna varandra på…

 • Siranie

  Sa aldrig hejdå då ni stod och pratade men vi får ju ta och träffas! Måns skulle nog vilja träffa fler blivande pappor också. Å jag upptäckte nåt nytt med Måns, att han var lite frågvis och verkade i alla fall intresserad. Eller så har det alltid varit jag och pratar och han fick ingen luft haha…

  Kommer ni nästa torsdag på profylax?

  Svar från Emma: Ja!! Det vill vi också!!! Vi syns på Profylaxen och så kan vi prata mer då 🙂 Jag är likadan. Jag pratar massa så Jair får inte alltid så mkt luft, men han får väl avbryta mig då tänker jag 🙂 Killarna är säkert intresserade men dom funderar kanske på andra saker ään vad vi tror och kankse inte tycker dom behöver fråga så mkt eftersom vi gör det 😛 hehe

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.