Brasilien,  Resor

Shopping, shopping, shopping

Oj oj oj! Vilken shoppingtur jag och min brasilianska vännina, Jacke, har gjort idag! Alltså jag shoppade verkligen loss och brände varenda krona och lite av Jackes pengar också 🙂 Jag ska ta bilder på allt i dagsljus imorgon så att ni får se 🙂

Jag ska tillbaka dit på torsdag igen och jag kanske åker tillbaka en gång till så om de är nån som fortfarande vill göra en beställning så går det bra 🙂

Shortsen är nästan slut och i och med att det är vinter här nu så kommer det inte in några fler… Men det som fortfarande finns är svarta, vita, marinblå, cremevita, röda, gammalrosa, pastellgröna, mörkgröna och en flerfärgad. Jag köpte med mig ett par extra av dom turkosa för jag är rätt säker på att nån kommer vilja ha 🙂 och det var sista paret så det är först till kvarn om ni är sugna på dom 🙂

20140714-223704.jpg

Jag tog också en massa bilder på olika toppar som jag tyckte var snygga. Jag köpte väldigt många 🙂 men jag tror att jag ska dit och köpa minst fyra mönstrade också! Fina sommartoppar kan man aldrig få nog av 🙂

20140714-223725.jpg

20140714-223746.jpg

20140714-223738.jpg

Om det är nån topp som ni ser på bilderna som ni skulle vilja se fler bilder på så säg till så tar jag fler bilder när jag är där nästa gång. Jag kommer förmodligen åka dit två gånger till 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.