Shoppat till mig och skrutt

Igår när vi var i shoppingen slog jag till och köpte jackan jag har suktat efter. Det är en vinröd jacka i skinnimmitation. Jag tror den kommer bli jättesnygg att använda hemma i Sverige i höst. På mitt jobb är det många som har kavaj, men jag är inte så förtjust i kavaj, jag gillar inte att se så formell ut. Men om kavajen är lite mer ungdomlig så kan jag tycka att det är snyggt. Jag har en sån kavaj jag använder mycket. Den här jackan är tunn så den funkar som kavajalternativ 🙂 Tror den blir skitsnygg med en svart topp och ett par jeans eller en svart klänning som igår. Det räcker ju med någon basis topp när man har en sån här snygg jacka 🙂

20140515-143413.jpg

Skrutt fick ett par snygga surfshorts. Tror vi kommer samla på oss några såna i olika storlekar, finns inte lika mkt sånt i Sverige.

20140515-143534.jpg

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här