Okategoriserade

Saknar skrivandet

Igår när jag var på väg hem från BVC såg jag att jag hade fått en så söt kommentar från Izabell som skrev att hon saknar mitt bloggande! Jag blev så himla glad! Jag saknar också mitt bloggande och kämpar på för att hinna med. Ibland funderar jag på varför jag inte skriver så mycket längre, för några år sedan skrev jag ju tre inlägg om dagen. Jag tänker att jag måste haft sjukt mycket tid förut, men så var det ju inte. Det var nog snarare så att bloggen var mitt nummer ett och att alla andra kanaler var nummer 2, 3 osv.

Nu är det tyvärr större prio på andra kanaler, särskilt instagram, dels för att det är mer socialt där för mig och dels för att det är där jag har mest jobb. Men en sak är säker och det är att jag kommer aldrig sluta skriva. Jag älskar att skriva och har skrivit så länge jag har kunnat skriva. När jag var liten skrev jag dagbok och så ville jag bli författare. Jag skrev till och med spännande böcker (som jag aldrig avslutade) – varför är det så svårt att avsluta? Jag är expert på att bygga upp spänning, men tycker aldrig att slutet på en historia kan bli tillräckligt bra och värdig min grymma historia.. haha!

Jag har väldigt mycket jag vill berätta. Det händer så sjukt mycket i våra liv just nu, ja lite för mycket action just nu till och med. Men förhoppningsvis lugnar det sig om nån vecka eller två.. 🙂

Här kommer några bilder från livet just nu 🙂

img_9702
img_9706
069d22e0-6413-41b6-bd03-7ebb79580b68
img_0043

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.