Saker jag bara trodde var för nykära

Nu har jag och Victor varit tillsammans i över ett år och trots det är vi fortfarande som ett nykärt par på många sätt ♥ Jag hoppas att det kommer hålla i sig även när bebis kommer. För ett år sedan skrev jag en lista på saker vi gör som jag tyckte var väldigt speciella. Nu, ett år senare, tog jag fram listan för att se om dessa saker fortfarande var kvar, och det var dom! Eller ja, vissa saker har fått justeras lite i och med graviditeten, men det är fortfarande lika speciellt 🙂

Borsta tänderna tillsammans morgon och kväll
Jag och Victor borstar alltid tänderna tillsammans. Vi har gjort det varje kväll under hela vårt första år och cirka 99% av all gångerna på morgonen också. Detta trodde jag var en typisk nykär-grej som vi skulle ”glömma bort” att göra.

Somna på Victors bröst
I ett helt år har jag somnat på Victors bröst varje kväll, men nu är magen lite för stor och jag måste ha gravidkudden mellan benen så nu somnar vi oftast i ”skeden” istället. Victor håller om mig 🙂 

Köper blommor till mig varje vecka
Varje vecka kommer Victor med blommor till mig. Jag tror ärligt talat inte att han har missat en enda vecka! Han gillar att överraska mig så ibland kommer han med dom en dag som jag inte anar det alls 🙂 Han är sååå söt!

Äter chark varje vecka
Åh, herregud vad jag saknar charkis! Varje vecka ända fram tills vi fick veta att jag var preggo så har Victor köpt fredagscharkis till oss. Jag saknar ihjäl mig efter goda mögelostar, det är det enda som får mig att inte vilja vara gravid jämt. Nu när jag är gravid har vi bytt charkis till skaldjur på fredagar och godis på lördagar 🙂

Berätta gärna om era relationer, gör du eller din partner något speciellt som har hållit i sig trots att ni inte längre är nykära? 

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Anna

  Låter mysigt! Jag skulle dock tippa på att ni fortfarande är nykära. Jag kände mig nykär och förälskad i min man de första 2-2,5 åren. Nu 15 år och tre barn senare, fortfarande kär men den värsta förälskelsen har avtagit ?

  Svara
  • Emma

   Hehe jaa så kanske det är ? Vad fint att ni fortfarande är kära även om förälskelsen har lagt sig. Det blir väl så efter många år tillsammans. Men jag önskar verkligen att vi kan vårda vår relation så att vi behåller det där som gör att kärleken känns extra speciell ❤️

   Svara
 2. Jennie

  Jag och min man borstar fortfarande tänderna tillsammans efter 14 år! Förutom dom kvällar när han somnar i soffan förstås!;D Vi skickar även kärleks sms till varandra varje dag<3 Har man väl blivit kära i varandra så kan man hålla för evigt! (såklart bråkar vi och tjafsar också! ;D)

  Svara
  • Emma

   Men åh såå fint! Det är det jag ser framför mig att vi med kommer göra ❤️ Vi skickar också kärlekssms även fast vi båda är hemma och tillsammans 90% av tiden ❤️

   Svara
 3. Majsan

  Chark kan ätas om man fryser det i minst 3 dagar innan. Googla på det så får du se 🙂

  Svara
  • Emma

   Ja det har vi gjort en gång faktiskt 🙂 funkade super och var lika gott som vanligt 🙂 Tyvärr är det framförhållningen som brister lite och sen kan jag fortfarande inte äta mina älskade mögelostar… ? saknar mögelost så in i bänken mycket!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här