Sådana vänner växer inte på träd

Den här helgen har verkligen varit alldeles extra för den tillbringades nämligen med min bästis Veronica! Jag och Veronica har känt varandra sen Lucas och hennes son Maximilian låg i magen, vi träffades nämligen på gravidvattengympan 🙂 Med åren blev vi närmare och närmare vänner och när jag separerade så var hon min klippa. Jag vet verkligen inte vad jag hade gjort utan hennes stöd.

Vi brukar få höra att vi är väldigt lika – vad tycker ni?

I helgen åkte vi till Stenungsbaden och spa:ade, åt trerättersmiddag och drack drinkar och det var verkligen hur mysigt som helst! Det blev också en massa tjejsnack och lite hemlisar. Det är skönt att bubbla av sig lite ibland 🙂 Vi sa att detta får bli vår nya tradition, att vi en gång om året unnar oss en sån här weekend 🙂

img_0677-1
img_0674-1

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Lisa från Skåne

  Ja det är verkligen skönt med såna vänner så håll hårt i henne.Hoppas
  ni får fler underbara helger.

  Svara
  • Emma

   Vad vill du veta? 🙂 Jag bodde och pluggade i Borås och gjorde exjobb i Brasilien. Jag har kvar vänner från den tiden men det har inte blivit att vi har setts så ofta tyvärr.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här