Okategoriserade

Sådan mor sådan dotter

Jag har väldigt många skor. Jag har haft det sen jag var tonåring, men då handlade mer om kvantitet istället för kvalitet. När jag gick på högstadiet så fick jag ofta beröm för alla skor som jag bar varenda dag, alltid olika och alltid med klack. Jag minns än idag vilka skor som gjorde ondas och hur det kändes i trampdynorna efter att ha härdat en hel dag med smärta. Jag tror att jag förstörde mina fötter för nu har jag väldigt känsliga trampdynor och det är därför som jag blev så glad när jag hittade Rieker-sandalerna 🙂

Jag hoppas inte att Isadora blir likadan som mig och förstör sina fötter, men jag märker redan nu att hon är väldigt förtjust i skor. Det är såklart inte säkert att det intresset håller i sig, men hon är mycket mer intresserad av skor än vad Lucas nånsin har varit. Lucas har alltid älskat att få nya kläder och skor, men Isadora är snäppet värre. Hon går till skogarderoben och tar fram skor som hon gillar och vill ha på sig, ibland nöjer hon sig inte med ett par skor utan ska ha en till sko på sig trots att hon bara har två fötter.

Foto: Fotad av Jennie

När vi var på Gran Canaria så skulle jag prova sandaler på henne. Hon sträckte ut foten och var alldeles stilla när jag provade, men när jag skulle ta av dom så blev hon helt galen! Jag skulle bara gå till kassan och betala, men det hjälpte inte, Isadora blev helt tokig haha!

Jag tycker det är väldigt roligt och tacksamt att barnen gillar att få nya kläder. Lucas tycker fortfarande att det är lika roligt med kläder som att få nya leksaker. Hoppas att det aldrig ändras!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.