Okategoriserade

Rosor och mys till alla hjärtans dag

– Samarbete med Mat.se –

Idag kom veckohandlingen från Mat.se. Det blev ju inga godsaker till helgen för jag låg utslagen på badrumsgolvet i vinterkräksjuka istället för på soffan med min traditionella fredags-ostbricka. Så jag tänkte att vi skulle köra lite mys på alla hjärtans dag istället 🙂 Jair är kass på att fira alla hjärtans dag, ni som har hängt med länge minns kanske att jag helt öppenhjärtigt skrev det här inlägget för ett år sen: Han skiter i alla hjärtans dag Jag vore dum om jag hoppas på skillnad i år, men jag är ju en hopplös romantiker så hoppet lever kvar ännu 🙂 I år valde jag att köpa mina egna rosor istället för att skriva dom på en inköpslista, han ignorerar ju oftast just den punkten på inköpslistan ändå.. 😛 Haha!

 


Rosboxen kommer också från Mat.se så jag behövde inte ens ta mig till blombutiken 🙂 Dessa rosor finns exklusivt för alla Göteborgskunder 🙂 Ni hittar dom HÄR! Kanske är jag inte ensam om att köpa mina egna rosor? Eller också så kan jag kanske inspirera någon att överraska sin partner 🙂 Ett litet tips om ni inte handlat någon gång ännu är att om ni använder koden ”PASMALLEN” på ert första köp så får ni 175 kr rabatt!


Rosboxen fick stå på mitt lilla kontor i sovrummet 🙂 Jag ska sätta upp lite tavlor på väggen och sen ska jag visa er lite mer bilder på hur det blev härinne 🙂

2 Comments

  • LIVSGLITTER

    Hoppla, det var alltså imorgon alla <3 dag var, haha, inte den bästa att hålla koll på dagar! Föresten, vad hittar man på till mannen? Tänker, det tipsas ofta om saker till oss kvinnor på denna dag. Kanske införskaffar ett fång röda rosor till Johan bara för att det brukar vara tvärtom, röda rosor till "henne", han brukar dock alltid komma ihåg dessa dagar & jag som sagt. glömmer dom alltid ^^

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.