Rolig och tråkig dag

Vilken lång och både rolig och tråkig dag det har varit idag! Bilen gick igenom ombesiktningen utan vidare. Det var ju bara lampor som skulle kollas så det var lugnt 🙂 Skönt att bilen är tillbaka för imorgon så har jag massvis med paket att hämta!

Efter besiktningen åkte vi hem till Siranee och åt makaroner och köttbullar och till efterrätt så blev det amerikanska bananpannkakor – grymt gooooda! Jag måste prova att göra såna här hemma också 🙂 EnklaKnep – Johanna kom också hem till Siranee så vi satt och pratade om allt från bloggvärlden till psykopat-mannen i 50 shades of Grey. Lucas och Tilda lekte och om det inte var för att Lucas och jag skulle gå till simskolan så hade Lucas aldrig velat gå hem!

  
  
När jag kom ut upptäckte jag såklart att jag hade fått parkeringsböter! Böter på en väg där massvis med folk står hela tiden och det finns inte en enda skylt! Men tydligen är det zonparkering som gäller i det området. Så jäkla lömskt! Först var jag sur och sen blev jag arg och förnekade totalt min egen inblandning – men nu har jag kommit över alla dom där stadierna och inser faktiskt att jag inte ens visste att den där skylten betydde zonparkering – så ja, det här var mitt fel, men det var för att jag inte visste så jag är inte arg på mig själv… Det kostade 600 kr att lära sig den läxan, men det är en smäll man får ta, jag får sälja nåt från gästrummet så jag blir kvitt den skulden 🙂

Simmet gick jättebra idag 🙂 Lucas var på toppenhumör och jättesnäll hela kvällen 🙂 När vi var på väg hem så berättade jag för honom hur duktig jag tycker att han var och att jag gärna vill simma med honom flera gånger om han är så snäll 🙂

  
Kvällen blev lång och tråååååkig! Jag satt hela kvällen och fyllde i försäkringspapper som jag ska skicka in för att tillbaka lite pengar från vår shopping i Portugal när våra väskor inte kom. Jag ska även göra ett försök att få igen pengarna för tågbiljetten. Jag tror inte jag kommer få det, men försöka kan man ju alltid göra 🙂

Nu blir det sängen, jag är dödstrött efter den här dagen 🙂 Imorgon vet jag inte riktigt vad vi hittar på, men jag hoppas på en lugn förmiddag och något kul på eftermiddagen, vi får se 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

    Åh så trist med p-böter :(. Sånt där kan nästan förstöra ens dag.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här