Okategoriserade

Rituals Mama Event idag!

Åhh! Den här dagen har jag verkligen sett framemot! Idag ska jag nämligen på bloggevent på Rituals i Allum som SandraCederbom och JagOchMittHjärta har anordnat 🙂 Vi kommer vara totalt 16 bloggare. Många har jag redan träffat, men hel del är nya för mig 🙂 Det är lite extra kul också för en av mina läsare (den första som kände igen mig från bloggen – år 2012) jobbar numera på Rituals och kommer vara där ikväll! Ska bli superduperkul att träffa henne IRL!

Rituals är en ny butik för mig, jag har aldrig varit inne i den förut så det är ju lite extra kul att Elin och Sandra har ordnat eventet just där 🙂 Nu när jag har pratat om Rituals har jag hört från vänner och kollegor att det är en kanonbutik som dessutom har väldigt mycket bra produkter för män. Perfekt när man har en man som älskar krämer och sånt! Sandra och Elin har ordnat så vi har 20% hela kvällen så jag ska nog passa på att köpa lite produkter till honom och till mig själv 🙂

 

bloggare på rituals

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.