Okategoriserade

Riktigt förkyld med en liten bebis

Äntligen börjar förkylningen lätta. Fy vad förkyld jag har varit. Först snuvig och sen fick jag jätteont i halsen och efter det fick jag massa slem i halsen så jag hostar och har svårt att andas. Men nu börjar det iaf bli bättre. Ett tag rosslade Lucas lite när han andades också men nu verkar han må bra 🙂

Det är verkligen inte lätt att vara förkyld och ta hand om en liten bebis och vara riktigt förkyld på samma gång. Jag har aldrig önskat att jag kunde lämna Lucas nån annanstans förut, men nu gjorde jag verkligen det. Önskade att jag kunde lämna honom hos någon annan som kunde ta hand om honom och sen komma och hämta honom när jag mår bra igen. Lucas har varit jättesnäll hela tiden och jag har gått och lagt mig och sovit med honom lekandes i sängen flera gånger. Ibland har jag fått sova och ibland inte, han kräver rätt så mycket uppmärksamhet och kan bli sur över att han inte når sin favoritleksak och sånt.

Eftersom jag har haft så ont i halsen har jag ibland inte kunnat prata alls. Dessutom har jag varit hes och rösten har nästan försvunnit så det har nog inte varit så kul för Lucas här dom sista dagarna. Varje gång jag har sagt nåt eller försökt sjunga en liten snutt har hans lilla ansikte lyst upp som en sol. Min lilla skrutt! Tur att pappa Jair har skämt bort både mig och lillen när han har kommit hem.

Jag ska se om jag orkar göra lottningen för vilka som vinner mata-paketet ikväll. Vi får se vad orken räcker till 🙂

Tack för era krya-på-dig-hälsningar!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.