Premiär för simskolan igen!

Idag fick jag lite sovmorgon för en gångs skull. Jag gick upp klockan 10 och gjorde mig i ordning för att sticka iväg till gymmet för ett Cardio Walking-pass. Det gick faktiskt väldigt bra idag. Jag var inte ens orolig för att råka läcka men även om det verkar som det går bra nu så känner jag ändå att knipet inte är lika starkt och uthålligt som innan så det ska jag fortsätta jobba på. Det är bra att ni tipsar om appar som man kan använda för knipövningar. Jag har Mammamage men ska ladda ner Tät också så fort jag får tillbaka min mobil som är på lagning.

Efter passet skyndade vi oss hem (jag och Lucas) för att äta lite lunch innan simskolan. Jag kör fortfarande på en och samma sallad för att jag tycker det är lättast. Det går snabbt och jag slipper ställa mig och laga något nytt. Jair och Lucas åt en pasta som såg väldigt god ut. Ja, jag har börjat tröttna lite på att äta samma sak varje dag, men nu är det bara två veckor kvar 🙂

Efter maten åkte vi iväg till Lundbybadet alla fem. Lundbybadet är inte så jättemärkvärdigt direkt och det är ganska stökigt bad men en hel del tråkig personal. Alla är inte “tråkiga” men vissa är väldigt otrevliga och idag blev vi lite extra besvikna när Lucas köade för att få bada i barnpoolen och så lät badvakten sin landsman gå före så att Lucas aldrig hann bada. Det där var inte okej nånstans! Jag var tyvärr inte där och det kanske var tur för då hade jag nog tänt till ordentligt. Vi har varit med om ganska många tråkiga situationer så mitt tålamod är redan i botten när det gäller Lundbybadet.

Simskolan gick bra och både Lucas och Isadora hade väldigt kul. Först var det Lucas tid att simma och då gick Ian och Jair med och efter det så var det Isadoras tur att simma och då var det jag och Ian som var i poolen. Instruktören kallade Ian för pappa, alla som inte känner oss tror att Ian är barnens pappa och jag fattar ingenting. Jag undrar, tror dom att Ian är 30 år? Eller att jag är 20 år? Eller kanske att jag är 30 och har ihop det med en 20-åring? Aj, aj, i vilket fall som helst så känner jag mig illa till mods varje gång som någon kallar Ian för min man eller pappa till mina barn…

Nu skulle vi egentligen åkt till min pappa på födelsedagsfirande och brasiliansk grill, men pappa ringde och berättade att dom har blivit sjuka så vi får skjuta på det lite. Vi får ha myskväll här hemma istället.. 🙂

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Så mysigt :). Tror det är vanligt att folk tror att om man är med en man är man ihop.

  Jag var med om en sån där sak på bussen för några år sedan. Klev på tillsammans med min lillebror, han klev av vid en hållplats sedan varpå busschauffören började förhöra mig. “Var det din pojkvän”, och jag “Nej, det var min lillebror”. Busschauffören “Åh din lillebror… HAR du pojkvän?”, jag; Nej. Busschauffören: VILL du gå ut med mig?

  Jag trodde han skämtade, men han var seriös… Började vilja veta vart jag bodde och om han kunde få mitt nummer. Var skitläskigt åkte helt ensam på bussen en sen kväll… Varit med om en del sånt där, som tur var klev en gammal vän på bussen så gick till henne. Råkade dock tappa mitt busskort, så var tvungen att gå fram till chauffören när jag skulle kliva av. Varpå han säger; DU får kortet först när du berättar ditt namn :-o.

  Mådde dåligt i flera veckor efteråt, var rädd att människan skulle leta upp mig.

  Svara
 2. Emy

  Har hittat appen Knip på AppStore och är superbra! Den kostar en väldigt liten summa pengar, så värt det ?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här