Okategoriserade

Potträning med bajspresenter

Det går faktiskt riktigt bra med bajs-potträningen! Vi är inte riktigt hemma än, men nästan! Lucas har bajsat nästan varje dag denna veckan. I mitten på veckan så höll han inne det och ville inte ens bajsa när vi pratade om paketen. Det tog nästan två dygn, men sen fungerade det bättre igen. Vissa gånger har han försökt övertala mig och Jair att han skulle få paket om han kissade också, men det gick vi inte med på. Han lärde sig detta ganska snabbt och nu försöker han ibland klämma ut två gånger per dag! Vi har bara två bajspresenter kvar nu så hoppas att dom räcker till måndag så att jag kan gå ut och handla nya då!

Jag beställde två styck på Toys’R’us rea som förhoppningsvis finns att hämta på måndag. I så fall ska jag leta vad jag hittar där.

presenter potträning

Den här bilen och en liknande röd hade mängdrabatt så det blev 50 kr för 2 bilar 🙂

Ett annat framsteg är att han vågar faktiskt sitta på sittringen vi har köpt! Då ställer vi alltid fram Steppo-pallen som är till för just detta. Då kan han gå upp och ner från toaletten själv och han kan sitta med fötterna i rätt vinkel. Jag tror faktiskt att sittringen blev mindre läskig när han fick möjligheten att sätta sig själv/ställa sig upp själv. Det har faktiskt blivit lite som en lek haha! Ibland vill Lucas kissa på pottan först och sen på toaletten med sittringen! Det är bara att hänga på haha!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.