Playdate på Kulturkalaset

Just det! Jag har helt glömt bort att berätta att vi var på Kulturkalaset här i Göteborg i fredags, jag tror faktiskt till och med att det var så illa att jag inte fick upp ett enda inlägg i fredags… så kan det gå när man har roligt! Jag har i alla fall lite fina bilder som jag vill dela med mig av så nu får jag blogga om det även fast det egentligen är “försent”.

Vi var där med en av  dom goaste mammorna som jag känner som jag lärde känna genom aprilgruppen som jag är med i 🙂 Vi sågs till lunch och åt ute med barnen. Under kulturkalaset finns det hur mycket spännande mat som helst att köpa, men det var så lång kö till många av ställena så det blev thaimat till mig och pommes till Lucas. Tanken var att vi skulle köpa Churros också (jag älskar churros) men det glömde vi och jag kom på det först nu. Typiskt, för nu måste vi vänta enda till jul för då har Liseberg nämligen churros…

   
   
Barnen fick ansiktsmålning och efter det gick vi vidare till lekplatsen i Trädgårdsföreningen innan det var dags för Clown-show. 

  Först var Clown-showen ganska läskig. Clownen såg lite läbbig ut och pratade/mumlade konstigt så några barn började gråta, men sen kom showen igång när clownen började göra glass och dela ut. Sen började clownen blåsa upp ballonger som smällde och då blev alla bebisarna superledsna. Showen var ganska bra, men våra barn var nog lite på gränsen för att verkligen tycka att det var roligt. Lucas och Ajla tyckte att det var roligt bitvis så en stund in på showen gick vi, för bebisarnas skull.  

   
Trimuf bjöd på glass så vi åt glass och drack kaffe. På vägen hem passerade vi Alfons Hus. Ajla och Lucas sprang dit och satte sig och fikade 🙂 Mysungarna 🙂  

    
 Det var en jättemysig dag, jag ser redan framemot att vi ses igen 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här