Playdate hemma hos Therese

Idag har vi även hunnit med en liten playdate hemma hos Therese 🙂 Playdates hemma hos varandra var typ min favoritaktivitet när jag var mammaledig. Jag tycker det är så skönt och kravlöst för man kan släppa lös barnen och ta det lugnt en stund. Jag älskar att vara ute på aktiviteter också, men då måste man ju hela tiden hålla ett öga på barnen så att dom inte springer iväg eller så att ingen skum vuxen närmar sig dom. Jag oroar mig alltid för sånt och håller därför ögonen på barnen hela tiden.

Det var jättemysigt hemma hos Therese. Jag fick gosa lite med hennes lille bebis Logan medan Lucas och Isadora lekte med Lex på golvet. Lex och Lucas leker väldigt bra tillsammans, det la jag och Therese märke till redan på Lex kalas och idag såg vi det igen. Isadora lekte en del själv, men när hon ville vara med så lät grabbarna henne vara med också.

img_5744
img_5749
img_5745
img_5747

Lex lekte en stund med Isadora också och tog fram leksaker ur sitt leksakskök 🙂

img_5758
img_5761

Foto: Therese

När jag satt där med Logan i famnen så kom både Lucas och Isadora fram och tittade på Logan. Isadora pekade och ropade glatt “bebben” och Lucas klappade försiktigt på honom. Sen började båda två kittla honom tills han skrattade högt! Åh vad det var härligt att höra det där jollrande bebisskrattet igen! Det var också lite rörande att se hur båda mina barn lekte med en liten bebis som låg i min famn. Jag började genast att tänka på hur det kommer bli med ett litet syskon. ♥ Gud vad jag längtar!

Alltså hur sööööt är inte denna lille krabaten!

Therese tog några bilder på mig och barnen när vi busade med Logan 🙂

img_5763
img_5762
img_5764

Foto: Therese

Therese bjöd barnen på russin och ni skulle sett hur mycket Isadora åt! Inte visste jag att hon var så förälskad i russin! Men dom här russinen va faktiskt riktigt goda, mjuka och färska. Jag, Isadora och Lex delade på ett helt paket 🙂

Isadora drack sina russin i en liten kaffemugg. Hon såg precis ut som sin mamma som satt med en kopp kaffe i handen mittemot 🙂

Vi har haft en riktigt mysigt eftermiddag och jag får passa på och tacka Therese för den mysiga playdejten 🙂 Nästa gång blir det en våriga dag i Slottsskogen 🙂

 

Relaterade Inlägg

12 Kommentarer

  1. Gittan

    Va mysigt att träffa andra mammor med barn i ungefär samma ålder som en egna.

    Jag snubblades över thaimorsans blogg nyligen och kom och tänka på att ni inte alls verkar umgås längre? Tänkte ni umgicks ju ganska mycket när Lucas va yngre.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här