Personliga födelsetavlor med rabattkod

 Personliga födelsetavlor med rabattkod
– Samarbete med Tinta –
Jag tycker väldigt mycket om personliga födelsetavlor av olika slag, särskilt dom som föreställer en bebis. Det är inte bara en snygg inredningsdetalj det är även ett roligt minne att ha på väggen, såväl för våra barn som för oss själva. Tinta.se har väldigt snygga personliga födelsetavlor som har en unik formgivning. Det finns flera olika motiv att välja mellan, dels bebismotivet som jag älskar, men också andra former om man hellre önskar det. När man har valt vilket motiv man vill ha så går man vidare genom att välja vilka färger som motivet ska ha. Tips! Om man har ett större barn så kan man låta barnet vara med välja sina favoritfärger – snacka om personlig födelsetavla 🙂
Längst ner på tavlan står barnets namn, födelsedatum, klockslag, vikt och längd. Jag minns att just det där med klockslag var väldigt viktigt för mig som barn. Jag frågade min mamma om detta varje gång som jag fyllde år 🙂 Jag föddes på kvällen så för mig var det viktigt att vara vaken tills jag hade fyllt år på riktigt! Haha!
Visste ni förresten att “tinta” betyder målarfärg på portugisiska? Jag tyckte det var väldigt passande namn eftersom man själv färglägger sin egen födelsetavla. 🙂 När postern är klar trycks den på högkvalitativt konstpapper och skickas med posten. Tinta.se är grundat av Anna Olsson som är utbildad inom konst och har en Master of Fine Arts från Konstfack. Jag gillar både kvaliteten och unikheten med Annas verk. Tavlorna är snygga, stilrena och passar i alla hem.

Nu inför jul så har Tinta ordnat en speciell rabattkod till er läsare som är sugna på att handla julklappar. Rabattkoden är CHRISTMAS17 och ger 10% rabatt på alla beställningar ända fram till julafton! Köp antingen en födelsetavla eller ett gåvokort. Detta är en perfekt present till alla barn som ännu inte har en födelsetavla men även för barnet som fortfarande ligger i mammas mage. Om det inte blir som julklapp, varför inte köpa ett gåvokort till babyshowern eller till dopet? Denna present kommer garanterat uppskattas under många år framöver! 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här