Okategoriserade

Personlig julklapp till henne + 30% rabatt

Nu närmar sig årets bästa shoppinghelg med stormsteg! Är det någon mer än jag som ser framemot Black Friday? Jag passar alltid på att köpa så många julklappar som möjligt under Black Friday och kommer som vanligt tipsa er 🙂 Det första tipset kommer redan nu och det är att min fina läsare Amanda, som driver Namnsmycken.com, har tjuvstartat Black Friday med en grym rabatt på hela 30% på hennes vackra coins-halsband!

Ange rabattkoden ”kärlek” för 30% rabatt på coins-halsband
Gäller t.o.m. den 29:e november (Black Friday)

Jag fick detta fina coins-halsband som en tidig julklapp av Amanda i fredags 🙂 Det är så himla fint! Det är verkligen något speciellt med namnsmycken och att få bära med sig namnet på dom man älskar mest runt sin hals.

Jag älskar att alla har sin plats i halsbandet, Lucas och Isadora med sina namn, Victor med sitt V och månadstenen juli för min födelsedag 🙂

Amanda är verkligen fantastisk duktig på smycken! Jag har burit mitt infinity-armband från henne i snart 2 år och fortfarande inte tröttnat det minsta 🙂 Jag älskar det! Nu blir detta mitt nya favoritsmycke 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.