Okategoriserade

Jag blir alldeles rörd!

Iförrigår när jag tog in posten så låg det ett litet paket där som gjorde mig alldeles rörd! ❤❤❤ En av er läsare hade nämligen skickat den finaste gåvan till mig!!! Jag blev så rörd och glad att jag nästan har lite svårt att uttrycka hur jag känner 🙂 I paketet fanns nämligen ett brev till mig och ett superfint armband med Lucas och Isadoras namn ingraverat. Tjejen som har skickat armbandet till mig heter Amanda Egilson och driver sin egna smyckesateljé som ni gärna får spana in här: Namnsmycken.com


I sitt brev till mig skrev Amanda hur mycket hon uppskattar min blogg och att hon nyligen fick reda på att hennes bästa vän också följer mig och det var då som hon kände att hon måste kontakta mig 🙂 ❤ Alltså underbara människa!!! Amanda bjöd även in mig till sin ateljé och jaaaaa, jag vill gärna komma nästa gång jag är i Stockholm! ❤ Jag hör av mig! Det ska bli jättekul!

Jag tog på mig armbandet direkt och nu är det mitt favoritarmband 🙂 Det är verkligen helt och hållet i min stil.

Jag har såklart varit inne på Amandas hemsida och läst lite och blev förvånad av hur länge Amanda har gjort namnsmycken. Hon har hållt på sen 2006 var då i princip ensam på marknaden! Dessutom har hon både öppet köp och livstidsgaranti på sina smycken, det tror jag faktiskt att hon är helt ensam om för det har jag aldrig hört förut vad det gäller namnsmycken.


Tusen tack Amanda! Jag blev såååå himla glad och rörd för att du har skapat detta fantastiska smycke till mig och att du tog dig tiden att leta upp min adress och skicka det till mig. Jag känner mig lyckligt lottad av att ha dig som följare  ❤ ❤ ❤

Amanda skickade även med en rabattkod till er andra om ni är intresserade av ett namnsmycke 🙂 Rabattkoden är ”EMMA” och ger 10% fram till alla hjärtans dag den 14:e februari 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.