Passar denna till midsommar?

– Innehåller annonslänk –

Jag är på jakt efter två sommarklänningar, en till sommarfesten på jobbet och en till midsommar men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa. Det är som att det blir extra svårt att hitta något när man vet att man “måste” hitta något. Den här klänningen blev jag störtförälskade i, men är det tillräckligt party för midsommar? Jag tänker att den borde funka om det inte är för soligt för då blir den för varm… Vad tycker ni?

img_6950
img_6958

Klänningen finns på rean HÄR

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Sabina

    Jättefin klänning! Men varmt med långärm och kanske lite kort att leka och dansa runt stången med! 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här