Min tur att bli sjuk

Då var det min tur att bli förkyld 🙁 Usch jag känner mig verkligen rejält hängig idag, ont i huvudet och snuvig… Det är så tråkigt att vara sjuk nu när det är så fint väder. Jag kunde inte låta bli så jag gick ut och la mig på altanen en stund men med huvudet i skuggan, tyvärr fick jag ännu mer ont i huvudet så nu sitter jag inne istället. Det är bara att härda ut och hoppas att förkylningen går över snabbt.

Barnen har haft roligt i alla fall, dom har lekt i poolen och med sina vattenpistoler. Isadora mår mycket bättre men är fortfarande hes och snorig och lite mer gnällig än vanligt, men ingen feber i alla fall. Lucas är lite snorig men verkar inte må dåligt.

img_6949
img_6948

Jair ska just sätta på grillen och jag ska leta efter hotell i Rom… Vi vill åka buss istället för bil till Roseto Degli Abruzzi men sista bussen går vid 22-tiden och vi landar närmare klockan 23… I Roseto Degli Abruzzi kommer vi bo hos goda vänner så resan kommer bli ganska billig 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här