Passa på att leva

Igårkväll kändes livet mer dystert än nånsin. Det är så svårt att ta sig upp från sorgen ibland, men det är tur att jag har barnen. Barnen gör att jag inte kan deppa ihop och skita i allt. Det är klart att jag får vara ledsen, men tiden stannar inte för det. Livet är här och nu och jag måste fortsätta med alla rutiner även om jag egentligen är så ledsen att jag bara vill ligga kvar i sängen idag. Det är också tur att jag har ett jobb som gör att jag glömmer av att jag arbetar. Idag ska jag dessutom hålla i olika möten från 8-16 med endast en kort lunchrast som paus. Det blir en intensiv dag, men det är bra för mig att fokusera på annat idag. Imorgon är jag ledig och kan ägna mig åt barnen.

Jag ska försöka leva så mycket i nuet som jag bara kan nu. Jag ska försöka fylla livet med saker som gör mig glad så att det känns att jag lever. Jag ska passa på att leva. Nästa helg har jag en jättekul grej att se framemot med Malin, som jag har längtat efter denna bruden! Nästan helg har hon bjudit mig till ett event i Stockholm som hålls med en av hennes samarbetspartners! Hon och jag ska sova på hotell och njuuuuuta! Malin är verkligen en person som förgyller mitt liv och jag är så tacksam över att ha henne i mitt liv! Jag ser framemot detta så mycket 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här