Pappa Victor – så ivrig!

Victor fick ju inte följa med till barnmorskan i måndags men han var desto ivrigare över papprena som jag fick med mig hem. Nästan på en gång satte han sig och fyllde i ansökan till BVC som vi vill att bebis ska gå till 🙂 Det kan tyckas vara en liten grej för nån annan, men för mig var detta stort! Det är så tydligt på alla vis att jag inte är ensam om den här bebisen eller något som har med korven att göra 🙂

Men det är inte bara bebisen som jag känner att vi är två om. Victor är superengagerad i allt som rör Lucas och Isadora också. Han har inte missat ett enda föräldramöte eller utvecklingssamtal! För Victor är vi, som är hans familj, allra viktigast och han bryr sig om varenda detalj som händer i våra liv. Jag har aldrig träffat eller känt någon som är som honom. Jag får nypa mig i armen lite varje dag för att veta att jag inte drömmer 🙂 Samtidigt som det enda jag drömmer om nätterna är att jag inte har Victor, att vi aldrig har träffats eller att han dör… :’-( Jag vet precis hur bra jag har det och önskar inget hellre än att livet bara kommer fortsätta så här!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här