Okategoriserade

Pappa Jair som liten

Då och då har jag fått frågor om jag inte kan visa nån bild på när Jair var liten och jämföra med Lucas och Isadora. Jag hade gäääärna velat göra det, men sanningen är att Jair bara har tre bilder på när han var liten och då var han lite större och inte bebis. När Jair växte upp så var hans familj fattiga och ägde ingen kamera, dom hade inte ens mat till morgondagen. Kontrasterna mellan min och Jairs uppväxt är så stora att det är svårt för mig att ta in. När jag oroar mig för pengar så är Jair coollugn för han vet att vi har så vi klarar oss. Vad gör en obetald räkning hit och dit när man har mat på bordet, kläder på kroppen och tak över huvudet? Ungefär så resonerar Jair! Haha! Trots våra olika uppväxt så är vi i alla fall överens om vissa saker och en av dom sakerna är att vi ska spara pengar till våra barn. Vi vill kunna hjälpa våra barn med saker som vi själva inte kunde få hjälp med, men jag får berätta mer om det i ett annat inlägg. Nu tänkte jag visa en bild på Jair när han var liten 🙂

Jair är nästyngst av 6 syskon. Yngst är hans lillasyster Janine men hon är inte med på den här bilden. Jair är alltså den kortaste pojken på bilden 🙂

  

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.