Okategoriserade

Paniken börjar smyga sig på

Hur går det med era julklappsinköp? Jag var ju så himla ambitiös och skulle hinna med julklappslistor till er… Förlåt jag hinner nog inte det. Det har gått sådär för mig med julklappsshoppingen, jag har varit distraherad. Jag trodde jag skulle vara färdig i helgen men då lyckades jag bara klicka hem en enda julklapp. Men jag springer i alla fall inte runt på stan och letar, jag sitter på nätet. Igår när jag satt och letade kändes det som jag hittade mer saker till mig själv än till andra. Jag klickade faktiskt hem en ny G.A.MA plattång som normalt kostar 1000 kr för strax under 500 kr. 56% rabatt var det på bangerhead 🙂 kanske ett litet tips till er läsare. Först tänkte jag köpt till min syrra också men sen kom jag på att hon har ju gjort dreads!!!!! Idag tog jag iaf tjuren vid hornen och klickade hem alla julklappar utom Lucas julklapp! Det känns underbart!!

Nu känns det som en sten har lättat från hjärtat och jag kan göra det jag tycker kul. Blogga, mysa med familjen och leta julklappar till Lucas, LEKSAKER så klart!! 🙂 Hinner jag så lovar jag att lägga upp lite julklappslistor till er 🙂

 

 

One Comment

  • Anette Carlsson

    Jag har kommit på att det där med presentkort kanske inte är lika roligt att inhandla men att få presentkort är jätteroligt så jag ger mycket presentkort som till frissan, massage, fotvård så det ger jag i många av mina klappar. Ha en fin vecka nu innan Jul.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.