Paket från Brasilien!

Just idag, en av dagarna som allt har känts som tyngst… ja, då dimper det ner ett paket i brevlådan, ett paket från Brasilien! Vilken överraskning, vilken surprise! Först trodde jag att det var något till Lucas, men det var något till mig 🙂 Något från Jairs och min bästa vän i Brasilien 🙂 Underbara Leo! Åh vad glad och åhh vad överraskad jag blev! Vilken fantastisk kille! Där är han i Brasilien och så tänker han på mig och skickar en present till mig <3

20141007-213716-77836512.jpg

I det lilla paketet var det snyggt, annorlunda halsband som piffar upp vilken topp som helst 🙂 och ett par riktiga fest-örhängen 🙂 Superfina!!! Jag sprang till badrummet för att prova direkt 🙂

20141007-213725-77845931.jpg

Tusen tack fina underbara Leo! Obrigada Leo!!!! Nosso melhor amigo 🙂 <3 É tão difícil para encontrar amigos como vc! Saudades!!!!!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Leonardo Henrique Sacramento

  🙂 🙂 🙂 You 3 are so cool !
  Awesome that you like Emma.
  Lucas jà ta um rapaz em 🙂 ?
  Quebrando Tudo na escola rss.
  Mas um pouco e dou um passei Por ai . Abraço de Urso . Fiquem com Deus. Knus og kiss. Ses vi 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här