Okategoriserade

Öppnis och IKEA

Ikväll har Jair haft hand om barnen och jag har fått en stund att blogga lite och då tänkte jag passa på att berätta om vår dag 🙂 Idag har vi varit på öppna förskolan i Toleredskyrkan och lekt och busat. Vi brukar variera mellan att gå till öppna förskolan i Biskopsgården och den i Toleredskyrkan på torsdagar, men nu blir det bara den i kyrkan för om två veckor fyller Lucas 4 år och då får han inte gå till den längre 🙁 Det känns jättetråkigt! Men vi kan ju fortfarande gå dit på After Dagis i alla fall. Men jag kommer sakna sångstunden på torsdagar för den är den bästa som jag har varit på under den här föräldraledigheten! När Lucas var bebis så var den på Spira som låg inne i stan den bästa. Jag gick upp sex på morgonen och hängde på låset till Spira varje torsdag för annars hann det bli fullt haha!

Idag fick Lucas sin fina tröja som han gjorde igår. Han ville först inte att jag skulle ta någon bild på honom med den, så jag respekterade det, men sen när vi kom hem så gick det bra och då fick jag ta den här fina bilden 🙂

  
Efter öppna förskolan så gjorde vi bara ett kort stopp hemma innan vi åkte vidare till IKEA för köttbulle-lunch och sen lek på barnpassningen 🙂 Jag och Isadora gick tillbaka till restaurangen och jag hann dricka två snabba koppar kaffe, byta blöja och svara på två mail efter det så hade redan 45 min gått och det var dags att gå tillbaka för att hämta Lucas. Sen åkte vi hem och tog emot ett enormt paket som jag ska visa upp under helgen 🙂

  
Nu ska vi titta på Walking Dead innan Jair börjar jobbet 🙂

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.