Öppna förskolan och playdate

Idag har vi varit ute hela dagen i princip. Först gick vi till Toleredskyrkan och spenderade förmiddagen där med en mamma som jag träffade på gravidvattengympan när jag var gravid med Isadora. När vi kom dit så hade hon inte hunnit komma och efter att Lucas hade letat överallt så tittade han på mig och sa “mamma var är Jennifere?” Men efter en stund så kom hon och hennes lilla dotter. Isadora ligger alltid i vagnen och sover den tiden som vi är där så Lucas brukar busa med Leia istället, han har verkligen fäst sig vid henne och gosar och klappar henne hela tiden 🙂

När vi kom hem från öppna förskolan så åt vi lunch. Jag hade egentligen planerat att träna igår men kände mig inte riktigt bra igårkväll så jag laddade för att träna idag istället, men vid lunch så kom samma känsla av feber och ont i muskler och nacke tillbaka. Men nu är känslan borta igen. Vet inte riktigt vad det är som är galet med mig, men jag hoppas på att klara av att träna imorgon istället.

Eftersom jag kände mig lite hängig så bestämde jag med Lucas att vi skulle stanna hemma, men då hörde Siranee av sig så det blev en spontan träff hemma hos henne istället. Jättemysigt!

  
Så här tyckte Lucas att man kunde åka om mam inte fick plats att sitta i vagnen – det tyckte inte mamman var en bra idé haha!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

  Mysigt med spontanträffar med 😀

  Svara
 2. Jennifer

  De är så underbart när han säger mitt namn, Jennifere ?
  Han är verkligen jättesöt med Leia! De märks att han är storebror, så duktig, snäll och mysig! Alltid lika mysigt att träffa er och att sitta och prata med dig!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här