BB-tiden,  Tiden efter förlossningen

Ont att gå…

Först när jag kom hit till BB trodde jag att alla mammor hade lika svårt att gå som jag. Jag menar, jag har ju ingen yttre bristning så mitt enda utvändiga problem borde vara att det är svullet… Men ack så fel jag hade. Här på BB finns det mammor som går fort i korridorerna med sina bebisar i dom genomskinliga säng/vagnarna… Först tänkte jag: vilken väg kom den bebisen ut? Men om det hade varit snitt så hade väl dom ändå inte gått så snabbt och smärtfritt?

Jag förstår nu att det är väldigt individuellt hur ont man får efteråt. Jag går fortfarande runt som en anka. Svankar som bara den och pressar ihop benen bör jag går så att jag samtidigt vaggar som en pingvin! Och snabbt går det verkligen inte! Men jag har ju fått världens finaste gåva i utbyte och när jag tittar på honom så gör det nästan inte ont längre 🙂

2 Comments

  • Madde- Nybliven mamma till lille Olle

    Åh jag känner igen det där! Var likadant för oss, vissa gick jättefort och vissa kunde sitta i matsalen på de hårda stolarna och äta utan problem. Själv satt jag på de där stolarna och led…gick som en anka hela tiden… 😉 Så jag förstår dig!

    Svar från Emma: Ja precis så var de för mig också!!

  • Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

    Hahha, efter ett snitt går du inte fort med den lilla baljan. Man hasar sig fram de första dagarna….

    Svar från Emma: Tänkte väl det!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.