Önskelista till mors dag

Nu närmar sig en av dom bästa dagarna på hela året – Mors Dag! Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva, men jag tycker verkligen att Mors Dag är en av dom mest betydelsefulla dagarna på hela året. Det känns nästan som en födelsedag som jag längtar och ser framemot 🙂 Jag brukar alltid ge något till min mamma på Mors Dag, ofta är det någon ”ta-hand-om-sig”-produkt eller något som får henne att minnas sina barn, t.ex. namnsmycke, massage, parfym eller bodylotion. Hemma hos oss så är det Jair som ordnar med present till mig. Han brukar köpa liknande presenter som jag köper till min mamma, oftast är det en parfym eller kokosbodylotion 🙂

Jag brukar aldrig skriva önskelista till Mors Dag, men i år är det några saker som jag väldigt gärna vill ha men som jag är för snål för att köpa så här kommer min önskelista 🙂

1. Nude-rosa pumps! (Jag köpte dom som jag önskade mig till mig själv så nu önskar jag mig inte dom längre. Haha!)

2. Namnsmycke med lång halskedja med barnens namn på

3. Dejtnight! Middag för två eller biomys ❤

4. Liten plånbok eller snygg korthållare som matchar min väska

Brukar ni fira Mors Dag hemma hos er? Brukar era barn eller respektive ordna med present eller presenter? Vad tycker ni är en lagom present att ge bort på Mors Dag? 

Det här fina armbandet fick jag från en läsare för lite mer än ett år sedan. Jag blev väldigt överraskad och otroligt rörd av den fina presenten, det betydde otroligt mycket för mig!

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. Gittan

  Vi har alltid firat morsdag i min släkt så de blev en viktig dag när jag blev mamma. Oftast köper min sambo present från barnen till mig. Kan va lite olika saker, blommor, upplevelser eller något smycke. Men inget jätte dyrt utan mer symboliska saker.

  Jag och mina syskon köper alltid saker till vår mamma, ofta någon massagebehandling eller liknande ??

  Svara
 2. Zane

  För mig har det alltid varit viktigt att det är just mors dag och inte frus dag 🙂 det ska inte vara köpta saker ( om inte barnen verkligenhar sparat till det). Även torta ska vävars själv gjord. Men det jag förväntar av min man är att han hjälper till barnen och får till det fint 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här