Okategoriserade

Oduglig idag

Idag är en sån där dag som jag känner mig helt oduglig, känner ni också så ibland? Jag är fortfarande hemma och vabbar med Lucas. Hans öga är mycket sämre och han vägrar låta mig torka. Känns som det blir värre och mer svullet när jag torkar. Han kniper igen hela ögat så att jag inte kommer åt gegget. Det var mycket enklare när han var bebis, nu slåss han ju när man försöker. Jag är också krasslig. Ont i halsen igen och det har satt sig på stämbanden så jag låter som jag kommit i målbrottet. Och så är jag sjukt trött!!! Imorse när Lucas vaknade klockan 6 så gick vi ut i vardagsrummet och satte på TVn. Lucas satt och tittade på den och pillade lite på ipaden och jag låg jämte så att han inte kunde gå ur soffan utan att kliva över mig. Jag somnade till och när jag vaknade igen så hade TVn stängt av sig, Lucas hade skvätt ut mitt te på bordet med te-klämman (han hade inte vält te-koppen), han hade gömt min mobil bland sina leksaker och rört till det kan man säga. Jag har ingen aning om hur länge jag hade sovit, men det kändes obehagligt.

Jag tycker inte om att sova när Lucas är vaken, jag känner mig alltid orolig att något ska hända honom och att jag inte ska vakna. Men jag kan försäkra er om att vi är väldigt väldigt försiktiga med vilka saker som finns inom räckhåll för Lucas. Vårt hem är 100% barnsäkrat! Alla rengöringsmedel och vassa föremål står i skåp högt upp, Leksakerna är välsorterade så det finns inga leksaker framme som han kan sätta i halsen (inget annat heller för den delen). Alla dörrar är jämt stängda så han kan inte råka stänga in sig i ett annat rum och skada sig utan att jag hör. Men jag känner mig ändå nojjig.

Någon som känner igen sig med det här?

3 Comments

  • a

    Men vem sover när ens 1-2
    Åriga barn är vaket egentligen, medvetet menar jag. Jag har också råkat somna en gång i 40 min. Satte på ipaden när lilla stod i spjälsängen se vaknade jag när klippet var slut. Igår öppnade dottern ytterdörren ( hade glömt låsa den) hon nådde! 80 cm lång men står man på tårna minsann då går det haha..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.