Okategoriserade

Nytt fotoskal!

Jag har fått ett nytt fotoskal till min iphone! Längtar så efter att få sätta det på min telefon! Jag valde givetvis att ha min skatt på skalet den här gången också. Det är faktiskt till och med lite praktiskt att ha honom på baksidan av telefonen, för så fort någon vill se en bild så ska kan jag visa upp snabbt och enkelt. På sommaren, när man är ute, är det ju så svårt att se skärmen på iphone och då är det svårt att visa bilder, i-landsproblem jag vet 😛 Här vill alla se bild när man berättar att man har ett barn, så här är det faktiskt väldigt användbart!

Jag valde den här bilden som jag har till höger här på bloggen, när Lucas leker i poolen. Jag tycker det är så härliga somriga färger och jag älskar det där lyckliga skrattet!

Skalet kommer från Iphonebutiken.se och är ett så kallat ToughCase som ska vara stöttåligare än ett vanligt skal. Skalet har ett silikoninlägg som ska ta upp hårda stötar. Mitt glas på min iphone har gått sönder, jag tänkte fixa det innan vi åker hem från Brasilien och sen hoppas jag att det nya skalet ska hålla mitt glas helt. Jag vet att det skyddar bäst på sidorna och på baksidan, så om telefonen ramlar pladask på marken med framsidan ner mot marken så skyddar inte silikonen, men om den ramlar på sidan så borde det skydda.

Hur som helst är jag kanonnöjd med hur skalet blev. Min mamma som tog fotot sa att bildkvaliteten ser jättefin ut 🙂

20140614-151543.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.