Okategoriserade

Nyårssupé är räddad!

Det blir annorlunda Nyårssupé här hemma hos oss.. men det är bara jag & Jair ändå. Jag är ju fortfarande kinkig med maten och allt som jag vill äta behövs det ugn till så vi bestämde oss för något tapas-liknande. Vi äter det som vi tycker är gott helt enkelt i smårätts-form 🙂

Så i vår tapas blir det:

Halloumi
Vitlöksstekta räkor
Hemmagjort vitlökbröd
Osttärningar
Ostchips/kex
Chips & dipp
Pomodoro på italienskt vis
Gurkstavar
Baconinlindande dadlar
Vitlöksrulle eller färskost me vitlökssmak (beror på vad som finns på Konsum)
Vindruvor
Ananas

En salig blandning, men det blir mumsigt! Förra året var vi så himla seriösa med nyårssupén, men nu vill jag bara ta det lugnt med min älskling de sista timmarna på det nya året så det här blir bra till oss 🙂

Till efterrätt lyssnade jag på Tessans och Amandas tips och gjorde Pannacotta! Vi hade allt hemma och jag blev förvånad för det tog bara 15 minuter att laga till 🙂

Och vid tolvslaget att har Jair köpt något mousserande alkoholfritt till mig 🙂 och sen blir det godis också 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.