Okategoriserade

Hjälp!!! Ugnen gått sönder!!

Skit också! Fästena till glaset i ugnsluckan har gått sönder så två av de tre glasen som sitter i ugnsluckan har lossnat! Skitugn! Den är bara 1-1,5 år gammal!!!

Vad ska man nu laga på nyår?! Allt jag kommer på innebär att huvudrätten och efterrätten ska vara i ugnen… jag är djupt besviken!!!

Någon som har något tips på vad vi skulle kunna laga? Något som känns lyxigt, men som inte är alltför dyrt och gravidvänligt… Jag är lite sugen på hummer (kostar lite jag vet) men om man kan ordna med kokt hummer och något till så att det blir huvudrätten så kan jag ändå tänka mig det 🙂 Min sambo gillar och laga mat, men inte jag… så det får inte vara alltför avancerat heller…. Men jag är tacksam för alla tips!!!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.