Nya saker som William 1 år och 2 månader har lärt sig

Jag hade helt glömt bort hur roligt det är att ha en 1-åring! Det är ju nu allt händer! Det är nu som dom gör nya framsteg var och varannan dag och det är nu som mamma- och pappahjärtan spricker av stolthet! William har just lärt sig vinka och klappa händerna när man ber honom att göra det, man behöver inte ens visa honom för han FÖRSTÅR vad “klappa händerna” och “vinka” betyder. Ja, han vinkar till och med när han hör ordet “hejdå”. Såååååå gulligt! Lille lille gubben!

Han har också lärt sig pussas sen ett litet tag tillbaka och när han gör det så är det med vidöppen mun och man tror i princip att man ska bli uppkäkad! Men det är alltså en puss 🙂 Lille älskling!

Igår gjorde han ännu ett sånt där framsteg som gjorde mig lite extra mallig – han åt med sked och fick in maten i munnen! Jag hade inte alls tänkt att han skulle äta själv utan brukar låta honom äta med händerna och då och då hjälper jag till med en sked mat in i munnen. Jag hade laddat en sked med mat till honom som låg i skålen på hans lilla bord och medans jag vände mig mot min mat för att ta en tugga så passade han på. När jag tittade mot honom nästa gång, så hade han redan skeden med all mat på i munnen!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här