Mama Move på Eriksberg

William somnade så tidigt i gårkväll så jag ställde in mig på att han skulle vakna tidigt idag, men det gjorde han inte. Han brukar vakna vid åtta så jag trodde att han kanske skulle vakna vid sex, men klockan sju sov han fortfarande och då ringde mitt alarm. Jag hade ställt klockan för att hinna äta frukost med alla barnen innan Mama Move som börjar kl 9.15 på Eriksberg.

Lucas och Isadora ville inte vara i lekrummet så alla tre var med mig och tränade 🙂 Min lilla hejarklack! Det är skönt att man kan ta med barnen till gymmet på Mama Move-passen, men jag hade önskat tuffare övningar. Jag tycker passen har varit bättre på Mama Move på Backaplan och Mama Move i Kviberg, men det kanske beror på att jag inte är nyförlöst längre. Hade jag varit nyförlöst så hade dagens träning antagligen varit perfekt 🙂

Efter träningen åkte vi hem och duschade och åt lunch. Lucas ska ha med sig matsäck till skolan på måndag så vi testade färdiga piroger och panpizza för att se vad Lucas gillade bäst. Det blev panpizza men eftersom läraren önskar att barnen inte ska behöva värma sin mat så undrar jag nu hur jag ska göra? Borde jag värma panpizza hemma och packa in den i folie och lägga den i kylbag? Jag brukar göra så när vi har med oss pannkakor och det funkar väldigt bra. Jag tänker att panpizzas ost måste väl smälta för annars blir det väl konstigt om man ska äta den kall utan att den är färdig liksom? Om ni har bra tips på matsäck så får ni gärna tipsa mig, dom får inte ha med pannkakor och vi har redan kört med varmkorv i termos två gånger i oktober.

Efter lunchen körde jag hem barnen till deras pappa och åkte vidare med William till Friskispraktiken där han fick träffa Anna Öhman. Det besöket berättare jag mer i nästa inlägg 🙂

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Titti

  Testa lägg den i mattermos?
  Våra barn gick på föräldrakooperativ där matsäck var varje onsdag.
  Köttbullar och makaroner i mattermos fungerar bra om han gillar det.

  Svara
 2. Lisa

  Vi brukade få ned oss pastasallad med makaroner, grillad kyckling, bacon och majs, det var gott! 🤗 Annars kanske kycklingklubba med bröd och nån grönsak 😊

  Svara
 3. Kickii

  Tipsar om soppa i termos eller pastasallad med det han gillar. Till mina barn brukar de bli fullkornspasta, gurka, morot, fetaost och kidneybönor. Kanske nån macka/bröd till. Pizzabullar kanske också kan va nåt.

  Svara
 4. Sofia

  Kall pizza funkar väl jättebra? Förutsatt att du gräddat panpizzan klart i ugnen innan. Annars är, precis som någon skrev ovan, pizzabullar ett bra alternativ. De är verkligen favoriter här hemma och eftersom de är snabba och smidiga att göra brukar vi göra en jättesats av dem och ha i frysen, supersmidigt att ta fram till helgutflykten eller som ett matigare mellis 🙂
  Mina barn har inget emot att äta kall mat så om de ska ha med sig matsäck så kan det vara kalla hamburgare eller tacos i tortillabröd. Brukar då köpa de minsta tortillabröden, så de inte blir så stora och sedan göra klart dem med all fyllning och sätta plastfolie runt, funkar finfint 😉

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här