Ny kompis på mamma-bebis-träningen

På Mama move idag fick William en ny kompis som kröp fram och kittlade honom under foten! Såååå gulligt! Hans mamma berättade att han älskar bebisar och gärna vill gå fram och hälsa 🙂 Är inte det helt otroligt, hur så små barn kan vara så förtjusta i bebisar trots att dom är bebisar själva?

Idag var jag och tränade på Nordic Wellness på Kviberg arena. Jag gillar verkligen det passet som är där. Övningarna är enkla att anpassa allt eftersom man blir starkare, det är lagom tempo och väldigt bra förberedelse inför bodypump som är mitt favoritpass 🙂 Dessutom har tränaren, Jessica, nyligen fått barn hon också så hennes bebis är också med på passen.

Jag har kört Mama move i en månad nu och jag börjar redan känna mig starkare i kroppen och är ganska så sugen på att testa på bodypump nu 🙂 Men frågan är om jag vågar det innan efterkontrollen? Vad tycker ni? Ska man vänta eller inte? Jag känner mig som vanligt även om knipet nog är lite svagare så har jag inga problem att hålla mig osv. Det kanske går bra om jag kör med väldigt lite eller kanske inga vikter alls?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. S

    Jag skulle vänta i alla fall 6 veckor efter förlossning innan träning, sen är det nog inte så noga med om du varit på efterkontroll eller ej om du inte har oro över något särskilt ? känns kroppen okej och du är lyhörd ska man ju kunna anpassa mycket.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här