Nu ska det firas!

Idag ska jag och Victor skämma bort varandra och unna oss ordentligt med avkoppling! Vi har jobbat så hårt den sista tiden och särskilt nu i november så nu ska det firas! Jag är så stolt över oss, vi är ett sånt bra team och tillsammans känns det som att vi kommer gå hur långt som helst.

Idag ska vi checka in på Upper House och lyxa till det med spa, middag på 25:e våning och övernattning på stans bästa hotell ? Jag är så tacksam över livet just nu ?? Jag har alltid jobbat hårt, men aldrig tidigare har jag hunnit stanna upp och njuta av det jag åstadkommit. Det är nu det betalar sig 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här