Nu flyttar hon in!

Igårkväll var min syrra och mamma här med en massa saker från hennes lägenhet, äntligen ska hon flytta in! Om ni visste vad jag har längtat!!! Hon har inte sovit här inatt, men hennes saker och hennes säng är på plats så vi skojade om att hon redan har halva inne.

Det var någon som frågade hur länge det är tänkt att min syster ska bo här och det har vi inte bestämt. Jag hoppas att hon ska trivas här och vilja bo här länge 🙂 Gästrummet i källaren har ju ingen funktion för oss ändå och jag har längtat efter att få ha familjen närmare 🙂 Dessutom så blir ju boendekostnaderna lite lägre när hon hyr hos oss 🙂

I huset har vi två toaletter, men bara en med dusch och badkar, så därför skulle det aldrig kännas aktuellt att hyra ut till någon okänd.

När min syster sover över hos oss så brukar vi alltid dela säng och nu när Jair jobbar natt så kommer vi nog sova tillsammans en hel del. Det är så ensamt i min stora säng nu när Isadora sover i sin säng. Det är tur att Lucas brukar komma över för annars hade jag fått gå över till honom haha!

  
Så här ser det ut i hallen utanför min syster rum. Belamrat med saker vi ska sälja, skänka och Lucas julklapp som han kommer få i födelsedagspresent istället 🙂

  

Min syrras rum, ser litet ut men det är inte så litet som det ser ut 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här